Ik ben Rick Verschure. Namens Burgerbelang Zutphen Warnsveld ben ik sinds 28 maart 2018 raadslid. Voor mijn raadslidmaatschap was ik 4 jaar forumlid namens Burgerbelang Zutphen Warnsveld.

De reden om mij kandidaat te stellen voor Burgerbelang Zutphen Warnsveld, is dat ik bij wil dragen aan een sociaal, financieel gezond en aantrekkelijke gemeente. Iedereen telt en doet mee naar eigen vermogen. Daardoor kan de gemeente weer financieel gezond worden en heeft de gemeente weer voldoende middelen om te investeren in de gemeente! Dit is voor mij de basis geweest om mij kandidaat te stellen.

Naast een reguliere baan en het raadslidmaatschap ben ik actief als trompettist bij Zutphens Dweilorkest ‘t-Spul(t). Waarmee wij landelijk onze klanken laten horen. Vanuit ‘t-Spul(t) ben ik 1 van de 3 Oranje Trompettisten die tijdens de wedstrijden van het Nederlands Elftal en de Leeuwinnen de supporters mee op sleeptouw nemen om massaal achter Oranje te gaan staan.

Wij zijn uw vertegenwoordiging in het lokale bestuur. Maak hier ook gebruik van. Plaats niet alleen frustratie op social media. Praat met de volksvertegenwoordigers om uw ideeën en ergernissen te delen. Daardoor kan ik als raadslid deze ideeën inbrengen in de raad.